Kopparhults Nyhetsblogg

Kopparhults Nyhetsblogg

.

Här är ni välkomna att följa oss och våra hundar i vardagen.

Jag tycker egentligen inte om...

NyheterPosted by kopparhult Wed, March 21, 2018 20:43:22

..att vara med på foton. Särskilt inte när jag vet om att jag ska fotograferas. I de lägena tycks jag drabbas av alla möjliga grimaser och tics så jag definitivt inte är till min fördel. Eller så är det, hemska tanke, så jag ser ut hela tiden.

Jag tror det har något att göra med när man var liten och skulle fotograferas för skolfoton och annat elände, när kragar skulle rättas till, luggen skulle kammas och man skulle försöka se så där alldeles perfekt ut. Det hände aldrig då heller, att jag såg perfekt ut, så det är nog det som hänger i.

Men när jag fotas i smyg händer det att jag faktiskt blir riktigt nöjd med resultatet. Kanske inte direkt för att jag ser snygg och perfekt ut, jag håller det mer på nivån hyfsat normal. Good enough för mig. Och det lyckas ibland. Som på fotot nedanför. Det är jag nöjd med och glad över. För det visar en bild av mig i ett av mina bästa lägen. I samarbete med någon av mina hundar med ett leende på läpparna. Så vill jag alltid se ut och känna när jag är tillsammans med hundarna. I den bästa av världar ni vet.
Fotot är taget av Wilma på en av våra små egna fasanjakter i höstas. Så bilden betyder lite extra mycket av den anledningen med. De första egna fasanjakterna med den första egna spanieln som jag tränat och lärt mig massor av. Det är alltid roligt att pröva nya saker och nya utmaningar, och väldigt lärorikt. Dessutom har vi vansinnigt kul ihop jag och Mer.
Big journeys begin with small steps

Eftersom jag tycker så mycket om fotot målade jag mig en mugg på samma tema med.

  • Comments(0)//kopparhult1.kopparhult.se/#post1022