Kopparhults Nyhetsblogg

Kopparhults Nyhetsblogg

.

Här är ni välkomna att följa oss och våra hundar i vardagen.

När det inte blir riktigt som man tänkt sig..

NyheterPosted by kopparhult Wed, March 28, 2018 20:39:00

Vi har varit lite tröga med att få i väg Lakrits uppgifter till skk för registreringen av hans jaktprovschampionat. Men för en tiden sedan hände det. Blanketten fylldes i och postades. Sedan gick det fort. Efter bara några dagar kom aviseringen från skk att diplomet fanns att hämta hos postombudet. 459 kronor kostade det men det kan det absolut vara värt för att få en championattavla att hänga på väggen i slottet.
Väl hemma igen öppnades kuvertet och diplomet lades ut på köksön. Vi tittade nöjt på det en stund båda två och blev sedan rätt så fulla i skratt. Jag brukar säga att saker inte blir fel, de blir bara annorlunda. Men det här var faktiskt både fel och annorlunda.
Vi hade fått en UTSTÄLLNINGSCHAMPION! Det är ju en viss skillnad på ett utställningschampionat och ett jaktprovschampionat och lite lustigt att en hund kan få ett utställningschampionat utan att ha satt en endaste tass i en utställningsring.

Det är väl sådant som händer när man har mycket runt sig och det har de säkert på skk. Fort gick det men fel blev det. Vi får be dem snällt att göra om och göra rätt.
Fast jag undrar om vi inte ska rama in och hänga upp den felaktiga tavlan med. För närmare en utställningschampion än såhär lär vi väl aldrig komma.
Som det kan bära sig till när det bär sig åt :-)
  • Comments(2)//kopparhult1.kopparhult.se/#post1028