Kopparhults Nyhetsblogg

Kopparhults Nyhetsblogg

.

Här är ni välkomna att följa oss och våra hundar i vardagen.

Rapport från helgen

NyheterPosted by kopparhult Sun, September 09, 2018 20:50:57
Jag försöker lägga upp vår nya logga som profilbild på Kopparhults facebooksida. Facebook vägrar konstant att ta emot bilden hur jag än försöker. Antingen är den för stor eller så är den för liten. Irriterad lämnar jag över projektet till slottsherren som både har mer tålamod och är mer kunnig med datorer än mig. Nu hör jag honom svära bakom ryggen på mig då bilden och facebook fortfarande inte vill anpassa sig till varandra. Det återstår att se vem som är envisats.

Det har varit mycket på gång på olika håll denna helgen. Själva var vi på andjakt igår. Premiär för säsongen och visst var det kul! En lagom dag på alla sätt, även vädret inräknat. Hundarna skötte sig bra och Heather som inte varit med tidigare visade stor talang. Bäst tog sig an jaktdagen som han brukar, det vill säga med stor entusiasm och härligt tryck i kroppen. Det har varit jaktprov på många håll med och det med stor framgång för många. Bland annat har Lakrits syster Lizz med matte Lena blivit jaktprovschampion, två av Lakrits valpar från kennel Firepoppy , Alf och Sami och Ulla-Britt med Disa, har tagit 1a pris i nkl på debuten, Lakrits dottern Light från Searover har tillsammans med Marie gjort detsamma och hennes bror Larry med Tina har fått utmärkelse på Rjks öppenklassprov i Danmark. På Boråsprovet idag fick flera av kursdeltagare tillika vänner 1a pris i de olika klasserna, några andra var snubblande nära men nådde inte riktigt toppen men kommer igen nästa gång. Stort grattis allihop!

Det har varit val i dag också och vi har varit i vallokalen och lagt våra röster. Nu följer jag med spänning och viss förskräckelse valets resultat växa fram. Jag undrar hur allt ska bli?

  • Comments(0)//kopparhult1.kopparhult.se/#post1117