Kopparhults Nyhetsblogg

Kopparhults Nyhetsblogg

.

Här är ni välkomna att följa oss och våra hundar i vardagen.

Trötta ögon och en seg kropp..

NyheterPosted by kopparhult Tue, October 24, 2017 21:00:35

..efter kvällens landning i clubfåtöljen vid datorn insåg jag att gårdagens blogginlägg behövde lite rättning. Bokstäver saknas och ord har uteblivit. Jag får väl skylla på att gårdagskvällen blev ganska sen innan jag nästan pliktskyldigt satte mig ner för att skriva inlägget. En ganska seg kropp och trötta ögon knåpade ändå ihop inlägget strax innan ögonen gick i kors. Och jag gjorde det inte av plikt utan för att jag tycker det är kul och uppskattar stunden med temuggen och bloggen. Den inte lika trötta goldenvalpen gjorde sitt bästa för att hålla uppe aktivtetsnivån i slottet. I brist på någon att leka med dödade hon alldeles själv sin mjuka gris med bestämda starka nacksvingar, kissade en ordentlig pöl på golvet och trampade ut vattenskålen. Det märkliga är att trots alla tilltag så har jag överseende med henne. Bara för att hon är så söt.

Gårdagen var liksom de övriga senaste dagarna rätt så intensiv, jag hann med att fylla år, starta en ny kurs, jag slussade löpande hundar och icke löpande hundar ut och in i kennlar och rastgårdar, promenerade med samma hundar och dessutom klämde vi in ett litet kalas och ett dambesök till Bäst. Och jag trivdes hela dagen. Jag tror Bäst har varit mycket nöjd med de senaste intensiva dagarna med. Att varva dambesök med and och fasanjakter måste vara toppen för vilken labradorhane som helst. Det känns roligt med dambesöken tycker jag också. Förhoppningsvis ger besöken resultat också i form av de allra finaste julklapparna om så där två månader. Går du i labradorvalpstankar så kolla gärna in de planerade kullarna som då förhoppningsvis kommer att födas till jul på kennel Streamlights och Fågelfinnarens.
Lakrits väntar också fint dambesök frampå så vi hoppas att tycke uppstår där med så återkommer vi när vi vet mera.

Att fylla år är inte så där märkvärdigt numera, man är ju ändå så gammal...Fast lite kul är det allt. Lite dålig planering bara att både Thomas och jag fyller samtidigt mitt i jaktsäsongen. Det är ju liksom så fullt upp då. Fast fira kan man ju göra vilken dag som helst förstås. Det har kommit en ny dimension av det är med att fylla år också. Facebook fylla år. Jösses vad grattis hälsningar som ramlar in från facebookvänner och andra vänner. Lite roligt är det faktiskt det med och jag skulle ljuga om jag inte erkände att det faktiskt värmer med hälsningarna där också. Men förmodligen så är det trendigare att vara sådär "off facebookcool" och påstå att man inte bryr sig och facebookvänner inte är riktiga vänner. Men i alla fall...jag blir glad av grattishälsningarna, trendigt eller inte.
Nu är det snart dags att flytta in i soffan och jag undrar vad det är för fel på goldenvalpen? Den SOVER utsträckt nedanför fåtöljen, de andra hundarna sover tydligen de med, det är alldeles stilla och TYST. Löptiken tycks tillfälligt ha glömt bort sitt höglöp och sina tappra försök att uppvakta hanarna och Mer tycks ha glömt av den höglöpande tiken. Kanske beror det på vårt ständigt pågående utvecklingssamtal om olämpligheten i att yla inomhus. Och att yla överhuvudtaget faktiskt.

  • Comments(0)//kopparhult1.kopparhult.se/#post941