Kopparhults Nyhetsblogg

Kopparhults Nyhetsblogg

.

Här är ni välkomna att följa oss och våra hundar i vardagen.

Snabba ben..

NyheterPosted by kopparhult Tue, September 11, 2018 21:06:52
Lilla Vi är inte så liten längre och vi borde nog ta bort lilla framför Vi. Eller byta ut det till fina Vi kanske? För fin är hon, i våra ögon i alla fall, men rätt busig också. Det är något som tilltagit på senare tid det busiga. Hon testar sina gränser rätt rejält, och samtidigt vårt tålamod. Studsar mot hundgårdsgrinden och talar om att hon ska ut nu. Bland annat. Men så funkar det inte här så hon får vackert sätta sig på rumpan och vänta lugnt och fint innan det blir tal om att gå ut.
Hon attackerar Bäst med goldentikars karaktäristiska lejonvrål och kastar sig över honom också. Han gör sitt bästa för att värja sig för snäll som han är vill han helst inte säga ifrån. Fast i morse skällde han faktiskt på henne. Med sitt dova knasiga skall. (Bästs skall är inte alls i nivå med hans övriga utstrålning, det låter mer som en liten dvärghund som skäller inne i en låda eller något liknande.) Han skällde inte på henne för att hon attackerade utan för att hon parkerat mitt i hundluckan så han inte kunde ta sig in och undan ösregnet.
Det måste vara något typiskt goldentikar det med för Vinna gjorde precis likadant. Öppnade luckan på vid gavel och satte sig bekvämt tillrätta med rumpan på insidan på golvvärmen och huvudet ut genom luckan så att ingen annan kunde gå varken in eller ut.
Brain and beauty...

Hon tar för sig mer ute med, lilla Vi, tar allt större svängar från övriga flocken och kollar gärna upp spår och annat intressant. Och rådjur. Här har vi nog hennes huvudintresse för närvarande, vid sidan om träningen. Det kan gå undan när hon ser ett rådjur skutta iväg och inkallningen tycks emellanåt helt bortglömd. Då är det tur att slottsherren har långa ben och är snabb han med så ordningen och reglerna kan återställas. Efter språngmarschen ser hon så där gulligt oskyldig ut med öronen bakåtstrukna, svansen lågt och blicken helt koncentrerad på husse. Men skenet bedrar. Hon kommer att pröva igen, var så säker. Hon är ju en golden...
..fart och stil. Och mycket bus!  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hanne Wed, September 12, 2018 21:32:27

Præcis!

Posted by Nina Wed, September 12, 2018 20:12:34

Hon skulle aldrig.....