Kopparhults Nyhetsblogg

Kopparhults Nyhetsblogg

.

Här är ni välkomna att följa oss och våra hundar i vardagen.

En arbetsplats...

NyheterPosted by kopparhult Thu, February 01, 2018 10:59:36

Jag tänkte jag skulle försöka mig på att presentera mina kollegor och medarbetare i företaget här hemma. En liten betraktelse från min vrå av verkligheten bara. Presentation ska inte tas med alltför stort allvar och det kanske ska påpekas att jag är fullt medveten om att hundar inte är människor och att man ska passa sig för att förmänskliga dem. Men en presentation är de alla värda, denna fina personalstyrka som ständig utmanar och utvecklar mig, ger mig nya ideer och tankar om hur och varför. Och hur mycket kan göras så mycket bättre.
Lakrits, labrador 4 år, vice vd. Lugn, tydlig, seriös, målmedveten och snäll lotsar han företaget och dess anställda i rätt riktning.

Mer, cockerspaniel 5 år, kundmottagning. Med luggen på sned och ett brett leende möter han alla kunder. Verkligen alla kunder. Varje dag.

Larsson, labrador 8 år, personalansvarig. Trygga, snälla Larsson vårdar, putsar och tar hand om och ser till att alla i personalgruppen mår så bra det bara går.

Lyra, cockerspaniel 2 år, kontor och ekonomi. Med ordning och reda och nästan polisiär noggrannhet ser hon till att det sker en rättvis fördelning bland de anställda. Ser till att hon får "sin" fåtölj" och att företagsbonusar och annat delas exakt lika. Eller åtminstone till hennes fördel...

Bäst, labrador 3 år, lagerarbetare och allt i allo. Är den som med samma glädje ställer upp på allt, oavsett arbetsuppgift. Han är också den som tillsammans med Mer står för företagsevent och after work och sådant. Alltid sist från jobbet..och festen...
Ever, labrador snart 2 år, nyaste i gänget och under upplärning. En lite tystlåten dam med starka åsikter och en del skinn på näsan bakom den timida fasaden. Hon har kommit med en hel del ny in put och hjälper oss andra att tänkalite utanför boxen. Kan nog utmana Lakrits på vice vd posten längre fram.

Lilla Vi, golden 6 månader, prao och lärling med stor önskan om att få starta upp och driva företagets partykommitee. Glädjespridare.

Slottsherren, han som får stå ut med alla tusentals ideer vi andra har och lyssnar med ett makalöst tålamod. Drar i bromsen ibland när det behövs då ledningen vill lite väl mycket. Och det behövs. Ser till att allt det tekniska fungerar, lagar, fixar och renoverar efter önskemål. Sopar upp resterna och samlar personalstyrkan efter diverse små utsvävningar.

Jag själv, VD och idespruta. Än så länge i alla fall...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.